julkalender

Aktuellt

 • Ny tidtabell från 11 december

  Från den 11 december har vi en ny tidtabell för både stads- och regionbussar. De nya tiderna är sökbara i vår reseplanerare samt i appen. 

  Är du intresserad av tidtabeller som pdf? Här hittar du tidtabellerna för stadsbuss och via den här länken finns de för regionbuss. Inom kort kommer det att vara möjligt att beställa en personlig tidtabell.

 • Köpfunktion försvinner i appen för Windows Phone

  Från 1 december är det inte längre möjligt att köpa en Mobilbiljett i vår app om du har en Windows Phone. Det går sedan tidigare inte längre att ladda ner appen till en Windows Phone.

  För de som har appen i sin Windows Phone kommer det fortsättningsvis vara möjligt att använda den för att söka resor, men vi rekommenderar att andra alternativ för sökning väljs, exempelvis via webben. Anledningen till det är att vi inte kan garantera att sökningarna blir korrekta då appen i Windows Phone inte längre supportas.

  Vi ser framöver att allt fler kommer att använda vår app för att hantera sitt resande och vill därför satsa tid och utvecklingsarbete på de plattformar där det kommer flest till del: iOS och Android.

  Önskar du veta mer om vår app och vad den erbjuder? Det finns beskrivet här!

 • Utökad geografisk giltighet för Länstrafikens periodbiljetter

  Från den 11 december kommer Länstrafikens periodbiljetter som har en giltighet på tåg att börja gälla över länsgräns hela sträckan till Ludvika i Dalarna och Skinnskatteberg i Västmanland. Det kommer också bli möjligt att använda våra periodbiljetter som delbetalning vid vidare enkelresor med tåg.

  Vill du veta mer? Läs mer om vad som gäller i vårt kundforum eller genom att läsa om våra biljetters giltighet.

 • Vi bjuder resenärer på julfika varje advent

  Under advent bjuder vi resenärer och besökare på julfika inne på vårat Kundcenter mellan kl 12-16.  Länstrafikens Kundcenter är beläget vid Örebro Resecentrum. Välkommen in till värmen!

 • Önskar du resa med riksfärdtjänst i jul?

  Du som önskar resa med riksfärdtjänst mellan den 15-28 december ska ansöka om detta senast den 25 november. Fyll i och skriv ut ansökningsblanketten för riksfärdtjänst direkt på webben eller beställ hem blanketten genom att ringa vår Kundservice på tel. 0771- 55 30 00.

 • Planerar du att resa med färdtjänst i jul?

  För att bli garanterad en plats i våra färdtjänstfordon under julhelgen (24-26 december) rekommenderar vi att du beställer din resa före den 16 december kl 16.00. Kontakta vår Beställningscentral på tel: 0771-91 00 00.

 • Lång handläggningstid hos Serviceresor

  Handläggningstiden för ärenden hos Färdtjänstutredarna är i vanliga fall 4-6 veckor. För tillfället har vi däremot en längre handläggningstid än vanligt, vilket innebär att beslut i olika utredningar dröjer. Vi arbetar aktivt med olika åtgärder för att korta ner handläggningstiden. 

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Biljetter

Personlig tidtabell

Företagskort