Besök vårt kundforum om du har några frågor

 

Aktuellt

 • Reseplaneraren på startsidan är tillfälligt ur funktion

  Reseplaneraren på startsidan, till höger om Aktuellt, är tillfälligt ur funktion. Det går däremot fortfarandebra att söka resor på Sök Resa.

  Vi arbetar för fullt med att felsöka och åtgärda problemet.  

 • Problem med biljetthanteringen - pågående arbete

  Vi har haft vissa problem med vår biljetthantering och har under en period fokuserat våra resurser på att identifiera och lösa dessa problem.

  Som ett resultat av arbetet har det tidigare upptäckta problemet på linje 321 nu åtgärdats. Vi fortsätter däremot arbetet med att se över våra biljettpriser. Om du upplever att du fått betala ett felaktigt pris ber vi dig ta kontakt med vår Kundservice som hjälper dig med ditt ärende.

  Kontaktuppgifter till Kundservice hittar du här.

 • Fördröjd leverans av personlig tidtabell

  Vi har en viss fördröjning i leveransen på personliga tidtabeller som beställdes innan 29 november. Vi beräknar att tidtabellerna levereras till dig i slutet på denna vecka, dvs. innan 15 december. Behöver du veta en avgångstid innan du får din personliga tidtabell så rekommenderar vi dig att i första hand använda vår reseplanerare här på webben, i vår app eller genom att kontakta Kundservice. Kontaktuppgifter till vår Kundservice hittar du här.

 • Hållplats Villingsberg trafikeras från 10 december

  Hållplats Villingsberg börjar trafikeras igen med linje 500 från och med den 10 december. Det har genomförts trafiksäkerhetshöjande åtgärder som nu gör att hållplatsen återigen tas i bruk för alla avgångstider på linjen.

   

  Hållplatsen kommer inom kort att vara sökbar i reseplaneraren, men tills dess kan du som vill resa mot Karlskoga utgå ifrån avgångstiderna för hållplats Lekhyttan då bussen ankommer till Villingsberg enstaka minuter efter Lekhyttan. I riktning mot Örebro rekommenderar vi att du kollar på avgångstiderna för hållplats Sandviken.

 • Vi lanserar en Turistbiljett den 8 januari

  Från den 8 januari kommer vi att lansera en ny biljett: Turistbiljetten! Med Turistbiljetten väljer du att resa obegränsat i 24 h eller 72 h antingen i någon av städerna Örebro, Karlskoga, Lindesberg eller i hela Örebro län. Turistbiljetten laddas på ett Resekort och gäller från första resetillfället.


  Biljetten är till för dig som vill resa lite oftare under en kort period. Nyfiken? Mer information om Turistbiljetten hittar du i vårt forum. Vi kommer att uppdatera webben med information kring biljetten närmre lansering. 

 • Från 10 december gäller nya tidtabeller

  Från den 10 december byter vi tidtabell för både stads- och regionbuss. Vi kommer att genomföra både mindre minutjusteringar och större förändringar. Vi har gjort en sammanställning över förändringarna i vårt forum:

  De nya busstiderna finns att söka i vår reseplanerare här på webben och i appen. Du hittar också de nya tidtabellerna som pdf. här.

 • Planerar du att resa med färdtjänst i jul

  Boka din resa före 18 december kl. 16.00. Under julen är det många som vill resa med oss. Boka din resa i tid och säkra din plats. Gäller för dig som önskar resa mellan den 24 - 26 december.
  Kontakta vår beställningscentral på tel: 0771-92 00 00.

 • Julstämning på Länstrafikens Kundcenter

  Varje advent fram till jul bjuder vi våra besökare och resenärer på julfika inne på Länstrafikens Kundcenter. Här kan du också varje advent delta i vår julrimstävling där du har chansen att vinna ett Resekort laddat med 300 kr. Läs mer om julfikat och julrimstävlingen på denna sida. Här presenteras även vinnarna i julrimstävlingen.

 • Tidtabeller vid hållplatser

  Med start den 10 december och framöver kommer tidtabeller sättas upp vid en hållplats om hållplatsen har fler än 10 påstigande resenärer per dag, eller är placerad i anslutning till en skola, vårdcentral eller ett sjukhus. Som resenär från en hållplats som saknar en uppsatt tidtabell kan du enkelt få information kring avgångstider via webben, appen eller genom att beställa en personlig tidtabell.

  Läs mer om hur vi arbetar med informationen vid hållplatser. 

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Företagskort