Nu finns sommartabellen på webben

Du kan nu söka resor för sommaren i reseplaneraren och tidtabellerna finns också som pdf.

Den 18 juni byter vi tidtabell till sommartidtabell för både region- och stadsbussar. Busstiderna finns nu sökbara i reseplaneraren här på webben och inom kort i vår app.

 

Tidtabeller som PDF

Tidtabellerna i PDF-format är publicerade här på webbplatsen. Du hittar tidtabellerna som kommer att gälla från 18 juni 2018 via den här länken. Tidtabellerna kommer att finnas sökbara som PDF:er i reseplaneraren, via sidan Reseinfo och linjesidor efter tidtabellsskiftet den 18 juni. Till dess finns de som PDF:er via länken ovan.

 

Att beställa en personlig tidtabell 

Från publicering av PDF:er den 15 maj kommer det dröja några dagar innan det är möjligt att beställa personliga tidtabeller. 

 

Kartor, linje- samt hållplatssidor

Linje- och hållplatssidor kommer att uppdateras med de nya avgångstiderna och linjesträckningarna vid tidtabellsskiftet. Det innebär att de förändras från den 18 juni och fram tills dess visar vårens tidtabellsinformation. Först efter den 18 juni visas sommaren tidtabeller och justeringar. 

 

Vi kommer i slutet av veckan att publicera en uppdaterad linjekarta för Örebro stad samt för hela Örebro län som gäller för sommarperioden.