Prova på kampanj för bilister våren 2019

Nu ger vi dig som bilist möjligheten att upptäcka fördelarna med kollektivtrafiken. I vår har du som vill ändra dina resvanor chansen att få resa gratis med tåg och buss i 14 dagar i hela länet (värde 663 kr).

I början av nästa vecka går vi ut med ett prova-på-erbjudande till cirka 53 000 bilägare i Örebro län. Där den som reser ofta med bil kan ansöka om chansen att få bli testresenär och därmed resa med oss kostnadsfritt under 14 dagar och upptäcka kollektivtrafikens alla fördelar.

 

I erbjudandet som går ut med post finns information om hur du som är bilist ansöker om chansen att få bli testresenär. Som testresenär får du resa gratis i hela länet med buss och tåg under 14 dagar i vår. Sista ansökningsdag är 4 februari 2019.  

 

Har du inte fått hem erbjudandet i brevlådan, men känner att du stämmer in i den reseprofil vi eftersöker har du möjlighet att ansöka online via vår öppna svarsida. 

 

Erbjudandet är en delaktivitet i projektet Hållbart resande i Örebroregionen. Projektet finansieras av Tillväxtverket genom den Europeiska regionala utvecklingsfonden samt av Region Örebro län. Tillsammans med majoriteten av länets kommuner, universitetet och länsstyrelsen arbetar projektet för att inspirera fler att åka kollektivt, cykla eller gå. 

 

Under 2019 kommer vi att komma med erbjudanden som också riktar sig till de resenärer och kunder vi har idag.

 

Logotyp för den Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Örebro län