Köp enkelbiljett i appen

Vår app erbjuder möjligheten att enkelt köpa en biljett. Hur appen laddas ner går det att läsa om här. I vår app finns också möjlighet att söka resor via reseplaneraren, hitta närmsta hållplats, se hållplatstider, få tillgång till tidtabeller och få information kring planerade trafikstörningar.

Du kan också köpa enkelbiljetter i vår app. Om du väljer att köpa din enkelbiljett via appen så får du ett rabatterat pris jämfört med om du köper en enkelbiljett ombord på bussen med bankkort. Mer om att köpa enkelbiljetter i appen finns under rubriken våra biljetter.

Genomföra ett biljettköp i appen

Innan du kan köpa biljetter i appen måste du välja betalsätt. Möjliga betalsätt är via bankkort eller faktura. Vi tar ingen faktureringsavgift. Det går att välja betalsätt i lugn och ro hemma eller i anslutning till biljettköp. Betalsätt väljs direkt i appen och det går att ändra till ett annat betalsätt senare.

Uppstått problem med appen?

Uppstår det problem med appen eller köp via den rekommenderar vi att du först kontrollerar din internetuppkoppling. Har du tillgång till internet och problemet kvarstår? Ta då gärna kontakt med vår Kundservice för vidare hjälp.

Om problem uppstår med betalning bör du i första hand kontakta det företag som tillhandahåller betaltjänsten du använt. Vid problem med betalning via faktura eller frågor kring fakturan, kan du kontakta Klarna. Har du fått problem med betalning med bankkort? Kontakta den bank som du har bankkortet hos. 

Betalsätt

Att köpa en biljett via appen är både enkelt och snabbt. Det första som bör göras är att välja ett betalsätt. Vi erbjuder möjlighet att göra ett köp via bankkort eller via faktura. Ingen faktureringsavgift tillkommer. Det går att välja betalsätt i lugn och ro hemma eller i anslutning till biljettköp. Betalsätt väljs direkt i appen och det går att ändra till ett annat betalsätt senare.

Biljetter och kvitto

Via biljettsymbolen i appen ges tillgång till både aktiva och förbrukade biljetter. Biljettsymbolen finns tillgänglig från alla vyer i appen. Kvitto på köp kan fås via symbolen ”I” och vid val kvitto. Anger därefter den mejladress som kvittot ska skickas till.

Publicerat den: 9 september 2016