Så köper du biljett

Periodbiljett – och tillhörande Resekort – kan du köpa hos våra försäljningsombud, vårt Kundcenter på Resecentrum i Örebro och på bussen med betalning via bankkort. Du som redan har Resekort kan köpa nya och förlänga periodbiljetter i vår webbshop.

Enkelbiljett kan du köpa på bussen och betala med ett bankkort eller som enkelbiljett via Länstrafikens app i din smarttelefon. Det går också att köpa enkelbiljetter hos våra försäljningsombud.

Reskassa för köp av enkelbiljett kan du ladda hos ett försäljningsombud, hos vårt Kundcenter på Resecentrum i Örebro och på bussen. När du köpt ett Resekort på något av våra försäljningsombud kan du ladda reskassa även via vår webbshop. På bussen kan du ladda lägst 200 kr i reskassa. Hos våra försäljningsombud kan du ladda från 50 kr upp till 2 000 kr, i jämna 50-tal kronor.

Ladda och köp i vår webbshop

Här hittar du en lista på våra försäljningsombud.

Information kring hur du laddar ner appen

Kortavgift om 30 kr tas ut vid köp av ett nytt Resekort. Du kan ladda flera biljetter på ett och samma Resekort.

Vi har kontantfritt på våra bussar och alla köp ombord på bussen måste genomföras med bankkort. Önskar du betala med kontanter rekommenderar vi ett besök hos ett av våra försäljningsombud.

Publicerat den: 25 april 2017