Företagskort

Företagskort

Res kostnadseffektivt och bekvämt i tjänsten

Genom vårat Företagskort för företag, myndigheter, kommuner, Region Örebro län och andra organisationer blir tjänsteresandet:

  • enkelt och smidigt
  • prisvärt och flexibelt
  • miljövänligt och hälsosamt
  • effektivt och avkopplande

Omsätt företagets miljöpolicy i praktisk handling och välj Länstrafiken som ett miljövänligare alternativ för tjänsteresorna. Kollektivt resande hjälper till att minska CO2-utsläppen. 

Unna också alla anställda en effektiv och avkopplande stund på bussen. På resan kan de i lugn och ro förbereda sina möten, ta en tupplur eller prata med sitt ressällskap.

Med Företagskortet kan alla på arbetsplatsen resa obegränsat i hela länet med Länstrafikens bussar. Inget förköp av biljetter eller annan hantering är nödvändig. Företagskortet är opersonligt och kan användas av alla på företaget. Ju fler kort ni har, desto större flexibilitet. En gång per månad får ni en specificerad faktura på alla resor, inga andra avgifter tillkommer. Flera resenärer kan resa på ett och samma kort.

Anmäl ditt intresse för Företagskort

Frågor om Företagskort?
Har du frågor eller vill veta mer om Företagskortet kontakta Hans Wixner på telefon 019-602 39 99 eller skicka e-post till foretag@lanstrafiken.se

Publicerat den: 5 december 2016