Autogiro -för en enklare vardag

Du som reser ofta tjänar på att köpa en Årsbiljett via autogirot. Med autogiro blir det ännu billigare och dessutom enklare att betala. Du betalar för de 10 första månaderna och de 2 sista får du på köpet! 

Allt du behöver göra är att se till så det finns pengar på ditt konto senast den 27:e varje månad, överföringen sker automatiskt.

Önskar du en Årsbiljett via autogiro med uppstart under sommaren? Tänk då på att vi måste ha in din ansökan senast den 15 juni för start 1 juli eller 1 augusti. Vill du ändra på din Årsbiljett eller säga upp den från 1 juli eller 1 augusti måste den informationen vara oss tillhanda senast 15 juni.

Så här beställer du
Fyll i blanketten och skicka den till Länstrafiken Örebro. Portot är redan betalt. Kontrollera att ditt kontonummer stämmer och glöm inte att skriva under. Tänk på att vi behöver din beställning senast den 15:e månaden innan du vill börja resa med kortet. 

Här laddar du ner autogiroblanketten

Här finns köpvillkoren för autogiro

Vilken Årsbiljett passar mig?
Samtliga Årsbiljetter som betalas med autogiro gäller för obegränsat antal resor under en sammanhängande 12-månadersperiod. Du väljer den variant av våra periodbiljetter som passar ditt resemönster bäst och den får du sedan som Årsbiljett. En beskrivning av våra periodbiljetter hittar du här. 

Vem bestämmer startmånaden för min Årsbiljett?
Betalar du din Årsbiljett via autogiro gäller biljetten ett år från och med den 1:a i den månad du väljer som startdatum. Blanketten ska vara Länstrafiken tillhanda senast den 15:e i månaden innan önskad startmånad.

Borttappat-garanti
Om du tappar bort din Årsbiljett erbjuder vi borttappat-garanti. Kontakta vår Kundservice så spärrar vi din Årsbiljett och skickar ett nytt.

Förlängning av Årsbiljetten
Du behöver själv inte hålla ordning på vilket slutdatum du har på din Årsbiljett. Vi skickar i god tid en förfrågan till dig om förlängning.

Uppsägning av Årsbiljetten
Vill du avsluta din Årsbiljett med betalning via autogiro i förtid meddelar du det skriftligen till Länstrafiken Örebro, Box 1613, 701 16 Örebro. Märk kuvertet med "Autogiro". Senast den 15:e månaden innan du vill avsluta behöver vi ha din uppsägning för att kunna avbryta betalningen i tid.

Publicerat den: 21 april 2017