Aktuellt

 • Tekniska problem med läsning av Gymnasiekortet vid biljettmaskiner på perrongerna

  De gula biljettmaskinerna på tågperrongerna har för närvarande tekniska problem med att läsa av Gymnasiekortet. Reser du med ett Gymnasiekort ska du göra som vanligt vid resa. Trots att det lyser rött i biljettmaskinen så har din resa registrerats som giltig.

 • Lång handläggningstid hos Serviceresor

  Handläggningstiden för ärenden hos Färdtjänstutredarna är i vanliga fall 4-6 veckor. För tillfället har vi däremot en längre handläggningstid än vanligt, vilket innebär att beslut i olika utredningar dröjer. Vi arbetar aktivt med olika åtgärder för att korta ner handläggningstiden. 

 • Många som ringer till Kundservice

  Just nu är det många som ringer till vår Kundservice. Det kan innebära längre väntetid än vanligt för att komma i kontakt med oss via telefon. Vi rekommenderar dig därför att först söka i vårt kundforum för att se om vi redan besvarat din fråga. Vårt kundforum hittar du här! 

 • Problem med prisinformationen i reseplaneraren

  Det kan förekomma fel priser om man söker i reseplaneraren vad en resa kostar, men vi jobbar med att försöka hitta felet så snabbt det bara går.

 • Wifi linje 500

  Från 29 augusti kommer det finnas Wifi på de bussar som kör linje 500. Anledningen till att det inte finns direkt från när förändringarna i den västra länsdelen genomförs den 14 augusti är att det är lång leveranstid på de modem som ska användas.

 • Fortfarande inställda turer på Lindesbergs stadstrafik

  Arbetsmiljöverket har förelagt s.k skyddsstopp på ett antal turer i Lindesbergs stadstrafik. Det innebär att dessa turer inte körs. I dagsläget saknas prognos för hur länge stoppet kommer att vara. Informationen kommer att uppdateras fortlöpande.
  De turer som inte körs är
  Linje 380
  - Avgångstid 08.10 från Lindesbergs busstation, via Hagaberg med slutstation lasarettet kl. 08.30.
  - Avgångstid 16.15 från Stafettgatan, med slutstation Lindesbergs busstation kl. 16.25.
  - Avgångstid 16.25 från Lindesbergs busstation, via Hagaberg med slutstation Lindesbergs busstation kl. 16.40.
  - Avgångstid 16.40 från Lindesbergs busstation, med slutstation Stafettgatan kl. 16.53.Övriga turer på linje 380 körs som vanligt.
  Linje 383;
  - Avgångstid 08.20 från Ugglegränd, med slutstation Stadsskogsskolan kl. 08.30.
  (uppdaterat 2016-08-17)

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

E-shop-banner

Kort-banner