Aktuellt

 • Vi finns på Studentlivsmässan 24 januari

  Den 24 januari mellan kl. 12.00-15.30 så kommer vi att finnas på plats i Forumfoajén på Studentlivsmässan, Örebro Universitet. Passa på att besöka oss för att få svar på eventuella frågor kring vår busstrafik eller för att hämta ut ett kostnadsfritt Resekort (värde 30 kr). Det gäller både dig som ny student, redan studerande eller helt enkelt om du har vägarna förbi.

 • Bilist? se hit!

  Brukar du eller någon du känner pendla till och från arbetet med bil? Nu erbjuder vi bilister chansen att ansöka om chansen att få prova på kollektivtrafiken och resa med oss i hela länet kostnadsfritt i 14 dagar.  Den 29 januari är sista dagen att skicka in ansökan.

   

  Här kan du som har fått hem ett erbjudande på posten med svarskod ansöka om chansen att få provåka med oss!

   

  Här kan du som inte fått hem ett erbjudande på posten ansöka om chansen att få provåka med oss!

   

  Prova-på-kampanjen är en del av projektet Tänk tanken, finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Här finner du mer information om projektet i sin helhet.  Vi kommer även under 2018 att genomföra kampanjer och ha erbjudanden för dig som idag redan reser med oss.

 • Ny i stan? Upptäck kollektivtrafiken i Örebro län

  Har du flyttat in till Örebro län, eller flyttat mellan två kommuner inom länet? Som nyinflyttad i länet kommer du att få en inflyttningspresent hemskickad till dig med ett erbjudande om att få resa gratis med oss i hela länet i 14 dagar. Ett sätt för dig att upptäcka pendlingsmöjligheterna till jobb, studier och fritidsaktiviteter med Länstrafiken. Välkommen till Örebro län!

 • Prisjusteringar för enkelbiljetter från 8 januari 2018

  Den 8 januari genomför vi prisjusteringar för våra biljetter. Det sker mindre prishöjningar för enkelbiljetter som förköps i app, hos ett försäljningsombud eller med reskassa. En något större höjning genomförs för enkelbiljetter som köps ombord. Våra periodbiljetter berörs inte av prisjusteringen utan priserna fortsätter vara samma år 2018 som för 2017.

  Mer information hittar du och möjlighet att ställa frågor finns via vårt forum.

 • Inga priser i reseplaneraren

  Just nu visas inga priser i reseplaneraren. Kontakta vår Kundservice eller något av våra försäljningsombud om du önskar veta priset på din resa.

 • Vi lanserar en Turistbiljett den 8 januari

  Från den 8 januari kommer vi att lansera en ny biljett: Turistbiljetten! Med Turistbiljetten väljer du att resa obegränsat i 24 h eller 72 h antingen i någon av städerna Örebro, Karlskoga, Lindesberg eller i hela Örebro län. Turistbiljetten laddas på ett Resekort och gäller från första resetillfället.


  Biljetten är till för dig som vill resa lite oftare under en kort period. Nyfiken? Mer information om Turistbiljetten hittar du i vårt forum. Vi kommer att uppdatera webben med information kring biljetten närmre lansering. 

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Företagskort