Besök vårt kundforum om du har några frågor

 

Aktuellt

 • Inställda tågavgångar på grund av fordonsbrist hos Tåg i Bergslagen

  På grund av fordonsbrist hos Tåg i Bergslagen har vissa tågavgångar mellan Laxå, Hallsberg, Lindesberg och Örebro ställts in. Detta gäller för perioden 19-26 september 2017. I vissa fall hänvisas du som resenär till att resa med en ersättningsbuss och i andra fall till att åka vid en tidigare eller senare avgångstid. Läs mer om de inställda tågavgångarna och hur det påverkar dina resor.

 • Movingo - ny periodbiljett för resor över länsgräns

  Movingo är periodbiljetten för dig som pendlar inom Mälardalen. Biljetten gäller i 30 dagar, 90 dagar eller ett år och inkluderar obegränsat antal resor med SJs regionaltåg och lokaltrafiken längs köpt sträcka. Bakom Movingo står de kollektivtrafikansvariga i Mälardalen med SL, Sörmlandstrafiken, UL, VL, Länstrafiken Örebro och Östgötatrafiken.

   

  Den 1 oktober 2017 lanseras Movingo. I samband med detta utgår dagens TIM kort och SJs 30 dagarsbiljett som istället ersätts av Movingo. I Örebro län kommer du kunna resa med din Movingobiljett på våra stadsbussar, regionbussar och expressbussar. Notera att Movingo är en periodbiljett för dig som reser över länsgräns till och från Örebro län.

   

  Inför lanseringen kommer vi tillsammans med lokala politiker och representanter från Movingo och SJ att finnas på plats för att ge dig mer information om hur du reser enkelt i Mälardalen med Movingo. Välkommen att träffa oss vid Örebro resecentrum måndag den 18/9 mellan kl 05.00-08.00 samt 16.00-18.00. 

   

  För mer information besök movingo.se

 • Skolskjuts i Lekeberg

  Länstrafiken och Lekebergs kommun arbetar i en tät dialog för att skyndsamt hantera den uppkomna situationen. Länstrafikens handläggare kommer att kontakta vårdnadshavare via post eller telefon när ärendet är hanterat. Läs mer om skolskjutsarna i Lekeberg här.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Företagskort